website templates

Onze Partners

Open Huis, Mechelsesteenweg 141, Hove

Mobirise

Patin Interieur

Uw interieur is onze passie, van de eerste kennismaking tot het toetrekken van de deur van uw (ver)nieuw(de) thuis. Samen bekijken we hoe uw interieurwensen te realiseren met volledig maatwerk.

Mobirise

Loodgieter

Met zaakvoerders Stefan en Peter kan u “samen opgeteld” vertrouwen op meer dan 50 jaar ervaring! Dit van de klassieke technieken tot de nieuwste technologieën. Een team ervaren vaklui.

Mobirise

Elektriciteit 

JJ De Prins is jarenlang specialist in het plaatsen van elektronische installaties waaronder parlefonie, videofonie, domotica, airconditioning, en staat tevens in voor het energiebeheer van uw woning.

Mobirise

Schilderstudio

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij kwalitatief schilderwerk voor particulieren en bedrijven. Onze schilders kunnen bogen op een vakkundige opleiding en vele jaren ervaring. U zult versteld staan van het resultaat. 

Mobirise

Sliding Glass

Een innovatief systeem voor glazen schuifwanden zonder frame. Het beschermt tegen alle weersomstandigheden, stof en geluid waardoor u een gans jaar door geniet van een nieuwe waardevolle leefruimte.

Mobirise

AV Services

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wondere wereld van tv en muziek installaties, zijn Mathias en Steven het aanspreekpunt voor het uitwerken van al uw video en audio wensen. Van u woonkamer tot uw volledige woning met eenvoudige bediening voor iedereen. Ook wifi netwerken installeren, optimaliseren en onderhouden, onze zorg uw gemoedsrust!

Mobirise

ING Kantoor Hove en Kontich

Wij ondersteunen u met een persoonlijke aanpak en begeleiden u en/of uw zaak binnen volgende domeinen:
• Dagelijks bankieren
• Financieringen
• Betalingen
• Verzekeringen

Mobirise

Verlo Keukens

Uw keuken verdient Verlo!
Wij gebruiken enkel top materiaal waar we zelf 100% achter staan. Wij ontwerpen uw droomkeuken, volledig op maat, zoals we doen voor de nieuwbouwprojecten van Het Landgoed Development. 

Hou me op de hoogte

van de activiteiten in Hove

Adres

Mechelsesteenweg 141
2540 Hove


Contacten

Email: info@vastgoedvanhoof.be
Telefoon +32 (0) 3 449 25 00
Fax: +32 (0) 3 449 23 00

Links

Events
Partners
Vastgoed: wat we doen
Vastgoed: te koop
Vastgoed: te huur
Vastgoed: nieuwbouw

Feedback

Stuur ons uw ideeën, bugrapporten, suggesties! Alle feedback wordt op prijs gesteld.